Bilete de avion

Bilete de avion

Bilete de avion

Prin avion.ro puteţi cumpăra bilete de avion către toate destinaţiile, cu toate companiiile aeriene, uşor, repede şi la cele mai mici preţuri! Pentru a găsi biletele de avion dorite, introduceţi aeroportul de plecare şi de destinaţie, tipul de bilet dorit, dus sau dus-întors, numărul pasagerilor şi datele de plecare şi de întoarcere. Motorul de căutare avion.ro vă oferă posibilitatea de a selecta intervalul de 3 zile pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion. Cu ajutorul filtrelor de rezultate puteţi îmbunătăţi căutarea dvs, alegând compania aeriană, gama de preţuri, ora de plecare şi sosire şi numărul escalelor care vă interesează. Acest proces poate fi realizat şi telefonic, apelând Centrul nostru de relații clienți.

Bilete de avion ✈ Emitere & Primire

 • Bilete de avion Emitere
 • După alegerea biletelor de avion dorite, aveți posibilitatea de a face fie o simplă rezervare, pentru o perioadă limitată de timp (în funcție de tipul de clasă ales), fie de a cumpăra direct biletul prin intermediul unu card de credit. După finalizarea rezervării biletelor de avion veți primi un e-mail cu nr biletelor electronice, și împreună cu pașaportul sau cartea de identitate, puteți merge direct la aeroport pentru a efectua check-inul la ghișeul companiei aeriene respective.


 • Bilete de avion Primire
 • Biletele dvs de avion sunt în format electronic și vă sunt trimise prin e-mail. Nu veți primi bilete de hârtie, dar puteți printa e-mailul care conține numerele biletelor electronice. Cu toate acestea, pentru check-in nu veți avea nevoie de varianta printată a biletului, deoarece companiile aeriene au înregistrate în baza de date toate informațiile biletului respectiv; este de ajuns să vă prezentați cu pașaportul sau cartea de identitate.


Bilete de avion direct pe telefonul dvs!

 • Aplicații Gratuite Ιphone & Android
 • Acum cu noile aplicații, proiectate special atât pentru Iphone cât și pentru Android puteți alege cele mai ieftine bilete de avion care vă interesează, și să procesați fie o simplă rezervare pentru o perioadă de timp limitată (în cazul în care tipul de clasă ales vă oferă această posibilitate), fie directa cumpărare a biletului prin intermediul unui card de credit.


  Descărcați gratis aplicațiile pentru Android și Iphone aici!


 • Serviciul Alerte Prețuri
 • avion.ro vă pune la dispoziție serviciul Alerte Prețuri, care vă oferă posibilitatea de a seta zborurile care vă interesează pentru următoarele dvs călătorii și de a primi pe e-mailul dvs alerte zilnice sau săptămânale cu cele mai mici prețuri.

  Astfel, ușor și rapid, veți putea afla cum se modifică prețurile și rezerva cele mai ieftine bilete de avion pentru fiecare itinerariu!


 • Bilete de avion spre...


  Bilete de avion...

  Cautare Zboruri

  Avion.ro > Bilete Avion > Bilete de avion