Zboruri ieftine spre Paris (CDG)

Bilete avion

Zboruri ieftine spre Paris (CDG) - www.avion.ro

Prezentare: Paris (CDG)

Paris (CDG)

Zborurile spre Paris sunt deservite de cele 3 aeroporturi ale Parisului, dintre care cel mai mare este Aeroportul Internaţional Charles de Gaulle (urmat de Orly și Le Bourget). Situat la 23 de km de Paris și cu o capacitate de aproximativ 60 milioane de persoane, este considerat al doilea cel mai mare aeroport din Europa, după Heathrow Londra, deservind un număr mare de zboruri către Paris, interne și mai ales internaționale.

Aeroportul Charles de Gaulle dispune de 3 Terminale, conectate între ele prin linia internă de tren CDGVAL şi servind zilnic aproximativ 200.000 de pasageri. Terminalul 1 este cel mai vechi şi este folosit doar pentru zboruri  internaționale, cu toate companiile aeriene (exceptând Air France). Terminalul 2 este baza companiei Air France iar terminalul 3 serveşte exclusiv zborurilor charter şi companiilor low cost.

Charles de Gaulle Paris este conectat direct la cele mai multe aeroporturi internaționale, cum ar fi Heathrow Londra, JFK New York, Madrid Barajas, Ferihegy Budapesta etc.


Rezervați bilete spre Paris

Prin avion.ro puteţi rezerva zboruri spre Paris uşor şi totodată la cele mai mici preţuri de pe piață! Rezultatele căutării zborurilor spre Paris apar în funcţie de disponibilitatea locurilor. Motorul de căutare al companiei avion.ro vă pune la dispoziție opțiunea +/- 3 zile, prin care puteți găsi cele mai mici tarife într-un interval de 3 zile, înainte sau după data aleasă inițial de dvs. Puteți achiziționa biletul pentru zborul dumneavoastră urmând pașii simpli ai procedurii de rezervare. După efectuarea cu succes a rezervării biletelor de avion, veți primi un e-mail de confirmare cu numărul biletelor electronice și un SMS cu informații despre zborul dumneavoastră. Numărul biletului electronic împreună cu cartea de identitate sau pașaportul și viza ( în cazul în care e necesară), sunt tot ceea ce trebuie să prezentați la check-in pentru a primi cardul de îmbarcare. În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare în legătură cu zborurile spre Paris, ne puteți contacta la adresa de email flights@avion.ro.


Informații transport Paris (CDG)

După aterizarea zborului la Paris, vă puteți deplasa spre centrul orașului cu ajutorul liniei rapide de tren TGV . De asemenea puteți folosi metroul RER, liniile de autobuz 350 și 351 sau mașinile speciale puse la dispoziție de compania aeriană Air France.


Servicii de informare Paris (CDG)

Dintre cele 3 terminale, cel mai dezvoltat este terminal 2. Are 7 aripi diferite (2A, 2B, 2C, 2D, 2E, 2F şi 2G) şi va fi extins şi mai mult pentru a putea atinge o capacitate de 50 de milioane de călători.

În așteptarea zborurilor din Paris interne și internaționale, vă puteți bucura de serviciile oferite de aeroportul CDG, cum ar fi restaurante, cafenele, bănci si bancomate, servicii de prim ajutor, acces gratuit la Internet, locuri de parcare pe termen scurt sau lung, birou pentru depozitarea bagajelor și magazine duty free de cea mai bună calitate.

Pentru persoanele care zboară spre Paris pentru o perioadă de timp foarte scurtă, este foarte convenabil să închirieze o cameră la unul dintre hotelurile puse la dispoziție de aeroportul CDG.


Informații utile pentru Paris (CDG)

În total, 18 companii aeriene low-cost efectuează zboruri spre Paris Charles de Gaulle, cea mai cunoscută fiind Vueling.

Din 2006, guvernul francez și-a exprimat dorinţa ca aeroportul Charles de Gaulle să pună la dispoziție un terminal exclusiv pentru zboruri din Paris spre ţările cu risc ridicat, precum Israel. Astfel, aripa 2Ε a terminalului 2 serveşte exact acestui scop, folosind măsuri de securitate foarte ridicate.

Cu trenul RER care conectează aeroportul de centrul orașului Paris, puteți merge la Disneyland (în aprox 30 de minute), dar şi în oraşele Lille şi Brussels (în aprox 60 de minute).


Hartă Paris (CDG)

Ați cumpărat deja bilete de avion spre Paris (CDG)? Nu uitați să rezervați un hotel și să închiriați o mașină!