Zboruri ieftine spre Istanbul (IST)

Bilete avion

Zboruri ieftine spre Istanbul (IST) - www.avion.ro

Zboruri ieftine spre Istanbul (IST)

Din

Prețul biletelor de avion spre Istanbul (IST) depinde de sezonalitate, orașul de plecare și disponibilitate. Mai jos, puteți vedea cele mai bune oferte zboruri spre Istanbul (IST), găsite de clienții noștri în ultimele 48 de ore.

Prezentare: Istanbul (IST)

Istanbul (IST)

Zborurile Bucureşti Istanbul au ca destinaţie finală aeroportul Ataturk Istanbul. Aeroportul internaţional Ataturk din Istanbul este un important punct de trecere între Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi Europa de Est. Este situat in Yeşilköy, partea Europeană a oraşului Istanbul. Se află la 28 de km depărtare de centrul orașului şi la 4 km de mare. Conexiunile cu centrul orasului sunt multe şi și oferă multe faciltăți călătorilor care de cele mai multe ori preferă mijloacele de transport în comun.. Bucureștiul este conectat  la Istanbul prin liniile aeriene Turkish Airlines şi Tarom.

Companiile care folosesc aeroportul Ataturk din Istanbul cel mai des sunt Olympic Aiways, KLM, Alitalia, Lufthansa, CSA Czech Airlines, TAP Air Portugal, Aeroflot, United Airlines, Egyptair, şi altele. La aeroportul internaţional din Istanbul există 2 Terminale: Internaţionalul (Dis Hatlar Terminali) şi Localul (Iç Hatlar Terminali). În zonele de Terminale se oferă conexiune wireless la internet, şi ecrane cu canale prin satelit, iar Terminalul internaţional oferă în plus o mulţime de facilități şi servicii, de exemplu ΑΤΜ, schimb valutar, restaurante şi magazine turistice . Între cele două terminale legătura este efectuată prin Havalimani (Airport) metrou. Aeroportul Ataturk din Istanbul este conectat direct la cele mai multe aeroporturi internaționale, cum ar fi București Otopeni, Frankfurt, New York JFK, Milan şi altele.


Rezervați bilete spre Istanbul

De la avion.ro puteţi să rezervaţi biletele dumneavoastră de avion Bucuresti Istanbul şi din alte destinații spre Aeroportul Internaţional Ataturk, uşor şi în acelaşi timp la cele mai mici prețuri! Toate zborurile de la şi spre Aeroportul Internaţional Ataturk Istanbul(IST) apar în funcţie de disponibilitatea locurilor la fiecare zbor şi în plus aveţi posibilitatea să găsiţi cel mai mic preţ pentru biletul de avion 3 zile înainte şi 3 zile după datele pe care le-aţi ales la început. Puteţi să achiziţionaţi biletul dumneavoastră de avion urmărind câţiva paşi prin avion.ro sau să apelaţi la call center-ul nostru. După finalizarea rezervării al biletelor dumneavoastră de avion,veți primi un e-mail cu numărul biletelor dumneavoastră electronice şi un SMS cu acelaşi număr şi informaţiile despre zborul dumneavoastră. Numărul biletului electronic şi cardul dumneavoastră de identitate sunt tot ce este necesar la aeroport pentru a putea face Check-in şi să primiţi cardul dumneavoastră de îmbarcare.


Informații transport Istanbul (IST)

De la aeroport există conexiune prin metrou cu centrul oraşului. De la aeroport urmaţi indicatoarele ca să ajungeţi  la staţia de metrou. Puteţi merge cu metroul până la staţia "Zeytinburnu" şi de acolo să schimbaţi cu tramvaiul. Linia Zeytinburnu-Kabatas de tramvai trece prin zonele turistice ale orașului.

Cu autobuzele Havas puteţi de asemenea să ajungeţi în centrul oraşului Istanbul. Plecarea se efectuează din afara Sosirilor şi de la terminalul local și internațional şi călătoria durează 50 minute- 1 oră în funcţie de trafic.

În schimb, conexiunile de autobuz din centrul oraşului la aeroport sunt efectuate de la piaţa Taksim dar şi de la Bakırköy Sea Bus Pier. Pentru a ajunge la aeroport cu mijloacele de transport în comun o altă posibilitate este de a utiliza linia de metrou de la Aksaray , în nord-vestul  oraşului până la staţia centrală de autobuz Otogar, de la care alte linii sunt conectate cu aeroportul Ataturk.


Servicii de informare Istanbul (IST)

Magazinele Duty Free ale aeroportului internaţional Ataturk din Istanbul operează  de 15 de ani şi au o creştere continuă. Funcţionează non-stop, 24 / 7 şi angajează peste 700 de persoane pentru a oferi cea mai largă varietate posibilă de magazine şi produse.

Un serviciu important oferă și biroul de obiecte pierdute din cadrul aeroportului care se poate lăuda cu un procent mare de recuperare a obiectelor pierdute. Procentul respectiv este egal cu 85%, adică din 10.000 de obiecte pierdute sunt găsite şi returnate aproximativ 8.500. Biroul de obiecte pierdute "Lost and Found" se află în zona de Plecări la Terminale.

Grija față de mediu este de primă importanţă la aeroportul international Ataturk. Acest lucru este demonstrat de programul de reciclare al apei aplicat la toalete şi în aer liber în zona care este nevoie de apă, precum şi de utilizarea gazului R134a la instalațiile de aer condiţionat, pentru a se proteja ozonul


Hartă Istanbul (IST)

Ați cumpărat deja bilete de avion spre Istanbul (IST)? Nu uitați să rezervați un hotel și să închiriați o mașină!