Zboruri ieftine spre Londra (LGW)

Bilete avion

Zboruri ieftine spre Londra (LGW) - www.avion.ro

Prezentare: Londra (LGW)

Londra (LGW)

Aeroportul Internaţional London Gatwick este al doilea cel mai mare aeroport din Anglia în funcție de numărul de călători deserviți anual. În ranking-ul internaţional al celor mai frecventate aeroporturi London Gatwick este clasificat ca al zecelea în lume. Cu 260.000 de transporturi aeriene pe an, aeroportul London Gatwick deserveşte 35 de milioane de pasageri pe an. De la cele două terminale decolează şi  aterizează aeronavele a 80 de linii aeriene, către peste 220 de destinaţii.
 

 


Rezervați bilete spre Londra

De la avion.ro puteţi să rezervaţi biletele dumneavoastră de avion de la şi spre Aeroportul London Gatwick, uşor şi la cele mai mici prețuri de pe piață ! Toate zborurile de la şi spre aeroportul Gatwick din Londra (LGW) apar în funcţie de disponibilitatea locurilor la fiecare zbor şi în plus aveţi posibilitatea să găsiţi cel mai mic preţ pentru biletul de avion 3 zile înainte şi 3 zile după datele alese de dumneavoastră. Puteţi să achiziţionaţi biletul dumneavoastră de avion urmărind câţiva paşi simpli prin avion.ro sau să apelaţi la call center-ul nostru. După finalizarea rezervării  biletelor dumneavoastră de avion, primiţi un e-mail cu numărul biletelor dumneavoastră electronice şi un SMS cu acelaşi număr şi informaţiile despre zborul dumneavoastră. Numărul biletului electronic şi cardul dumneavoastră de identitate sunt tot ce este necesar la aeroport pentru a putea face Check-in şi să primiţi cardul dumneavoastră de îmbarcare.


Terminale în Londra (LGW)

Terminalele la aeroportul London Gatwick sunt 2: North (nord) şi South (sud). Sunt conectate înte ele printr-un tren în aeroport şi durata transportului de la unul la altul este de 3 minute. Trenul care conectează terminalele lui London Gatwick pleacă la fiecare 3-6 minute în funcţie oră. Veţi găsi stațiile de îmbarcare ale acestui tren la primul etaj al lui North Terminal şi lângă staţia trenurilor externe la South Terminal.


Informații transport Londra (LGW)

Aeroportul London Gatwick se află 45 km la sud de oraşul Londra şi este la 30 de minute de centru cu trenul Gatwick Express. O să ajungeţi la South Terminal, de unde în 2 minute puteţi să ajungeţi la North Terminal utilizând trenul intern gratuit. Cu maşina este de asemenea uşor de ajuns la aeroport prin autostrăziile Μ23, Α23 şi Μ25. Cu mijloacele de transport public există ruta directă de la staţia de metrou Victoria, o cursă la fiecare 15-20 de minute şi costă aproximativ 20 euro. O să ajungeţi la aeroportul Gatwick peste 35 de minute. Conexiuni cu aeroportul Gatwick sunt efectuate şi de la staţia East Croydon. Alternativ, există şi soluţia unei curse cu taxiul care vă va costa aproximativ 90 de euro.


Servicii de informare Londra (LGW)

London Gatwick este folosit de multe linii aeriene low-cost, de exemplu EasyJet, Ryanair, Monarch Airlines şi ClickAir, dar şi multe din cele mai mari linii aeriene (British Airways, SAS, Virgin Atlantic Airways, Delta Airlines şi Olympic. Noi conexiuni aeriene direct de la aeroportul London Gatwick sunt efectuate acum spre Santorini, Larnaca, Malaga, Copenhaga, Dublin, Zurich, Munchen, Mexico City, New York.

Restaurantele, cafenelele dar şi magazinele Duty Free care se află după punctul de control la aeroportul London Gatwick rămân deschise 24 din 24 de ore. De acolo puteţi să achiziţionaţi produsele pe care le doriţi şi să le luaţi cu dumneavoastră pe aeronavă fără restricţii la lichide şi ambalaje mari.

De remarcat este  faptul că Londra Gatwick  a primit recent o importantă distincţie la Travel Weekly Globe Awards, câştigând primul loc pentru cel mai bun aeroport din Anglia ("Best Regional UK Airport"). Este a douăsprezecea oară când aeroportul primește această distincție.


Informații check in pentru Londra (LGW)

Pentru a evita întârzieri la controlul înaintea îmbarcării, vă rugăm să reţineţi că nu este acceptat niciun element personal sub formă de gel-cremă şi în general orice lichid  în ambalaj mai mare de 100ml. Pentru loțiuni, pastă de dinţi, soluţie de lentile de contact şi alte astfel de articole ar trebui să utilizaţi un ambalaj transparent  de 20x20 de centimetri, altfel nu puteţi să le ţineţi în bagajul dumneavoastră de mână. Aveţi, desigur, posibilitatea să le lăsaţi în bagajul de cală la check-in.


Hartă Londra (LGW)

Ați cumpărat deja bilete de avion spre Londra (LGW)? Nu uitați să rezervați un hotel și să închiriați o mașină!