Tarom

Bilete de avion

Zboruri ieftine Tarom - www.avion.ro

Oferte

Din

Prețul biletelor de avion Tarom depinde de sezonalitate, orașul de plecare și disponibilitate. Mai jos, puteți vedea cele mai bune oferte zboruri cu Tarom, găsite de clienții noștri în ultimele 48 de ore.

Vezi mai multe..

Prezentare: Tarom

Tarom

Compania aeriană Tarom este linia aeriană națională a României cu sediul în aeroportul Otopeni din București. Flota conține în total 24 de aeronave de tipul Airbus, Boeing si ATR atât pentru zborurile interne cât și externe. În 2010, Tarom a devenit membră a alianței SkyTeam, oferind astfel pasagerilor săi o rețea mai mare de destinații și conexiuni. Destinațiile interne spre care puteți cumpăra bilete de avion Tarom, sunt Timișoara, Cluj, Iași, Sibiu, Oradea, Tg-Mureș, Satu-Mare, Baia-Mare și Suceava.

Tarom colaborează cu multe alte companii aeriene pentru a putea servi și mai multe destinații. Unele dintre ele sunt Aeroflot, Air France, Air Moldova, Alitalia, Austrian Airlines, Iberia, LOT Polish Airlines, Syrianair, Brussels Airlines și Royal Jordanian.

Între 13.01.14 - 31.01.14 toate zborurile internaționale Tarom pot fi achiziționate de la €99, dus-intors, cu toate taxele incluse.

Perioada de călătorie este 20.01.14 - 14.03.14 iar destinațiile sunt următoarele: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Dubai, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti sau Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti sau Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucureşti sau Cluj), Roma (din Bucureşti sau Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti).

Avion.ro vă oferă informații generale utile despre rezervarea și cumpărarea airtickets cu Tarom precum și cu alte companii aeriene.

Rezervați bilete cu Tarom

Rezervare bilete

Prin avion.ro puteți rezerva bilete de avion Tarom către toate destinațiile dorite, ușor și în același timp la cele mai mici prețuri de pe piață! Rezultatele căutării pentru zborurile Tarom apar în funcție de disponibilitatea locurilor. Motorul de căutare al companiei avion.ro vă pune la dispoziție opțiunea +/- 3 zile, prin care puteți găsi cele mai mici tarife într-un interval de 3 zile înainte sau după data aleasă inițial de dvs . Puteți achiziționa biletul dumneavoastră de avion urmând simplii pași ai procedurii de rezervare.

Primire bilete de avion

După efectuarea cu succes a rezervării biletelor de avion Tarom veți primi un e-mail de confirmare cu numărul biletelor electronice și un SMS cu același număr si informațiile despre zborul dumneavoastră. Numărul biletului electronic împreună cu cartea de identitate sau pașaportul și viza ( în cazul în care e necesară) sunt tot ceea ce aveți nevoie să prezentați la check-in pentru a primi cardul de îmbarcare.

Informații referitoare la bagaje pentru Tarom

Toți pasagerii posesori de bilete de avion Tarom au dreptul la 1 piesă de bagaj de mână care nu poate depași 10 kg și cu dimensiuni totale până la 115 cm.

Pentru toate zborurile Tarom, în România și în străinătate, pasagerii la Economy Class pot transporta un bagaj de cală de până la 23 de kg gratuit iar cei de la Business Class pot transporta maxim 3 piese, fiecare până la 23 de kg. La zborurile transatlantice cu Tarom pasagerii au dreptul la 2 piese de bagaje.

Membrii programului Elite și Elite Plus Flying Blue Program Tarom au dreptul la transportul gratuit al unei piese de bagaj în plus, care nu trebuie să depășească 23 de kg.

Informații check-in Tarom

Pasagerii pot efectua check-inul la ghișeele speciale Tarom din aeroport. Pentru biletele de avion Tarom internaționale, procedura de check-in este finalizată cu 45 de minute înaintea zborului, iar pentru cele interne cu 30 de minute înainte. Începand cu 15 iulie puteți face check-inul și online, cu maxim 30 de ore și minim 1 oră înainte de zbor.

Compania aeriana Tarom, pentru a recompensa pasagerii fideli, a creat programul Frequent Flyer Smart Miles. Membrii programului câștigă reduceri cu companiile Continental Hotels, Avis, American Express, Golf Club. Cu serviciul respectiv câștigați chiar și bilete de avion Tarom gratuite!

Ați cumpărat deja biete de avion cu Tarom? Nu uitați să rezervați un hotel și să închiriați o mașină!