Carpatair

Bilete de avion

Zboruri ieftine Carpatair - www.avion.ro

Oferte

Din

Prețul biletelor de avion Carpatair depinde de sezonalitate, orașul de plecare și disponibilitate. Mai jos, puteți vedea cele mai bune oferte zboruri cu Carpatair, găsite de clienții noștri în ultimele 48 de ore.

Vezi mai multe..

Prezentare: Carpatair

Carpatair

Compania aeriană Carpatair este una dintre cele mai cunoscute linii aeriene din România, cu sediul în Timișoara. Compania oferă zboruri atât interne cât și internaționale. Destinațiile spre care puteți cumpăra bilete de avion Carpatair, sunt Bologna, Roma, Bari, Veneția, Florența, Verona, Ancona, Milano, Stuttgart, Munchen, Dusseldorf, Budapesta, Lviv, Cernăuți, Odessa, Chișinău, Arad, Cluj, Iași, Bacău, Sibiu, Craiova, București, Constanța .

Carpatair colaborează cu multe alte companii aeriene pentru a putea oferi o gamă și mai largă de destinații. Printre ele se numără Tarom, Air Berlin, Air France, Finnair, Aegean Airlines, Lufthansa, Swiss, Meridiana, Olympic Air, Czech Airlines, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Turkish Airlines, Tap Portugal, United, US Airways și Aerosvit.

Rezervați bilete cu Carpatair

Rezervare bilete
Prin avion.ro puteți rezerva bilete de avion Carpatair către toate destinațiile dorite, ușor și în același timp la cele mai mici prețuri de pe piață! Rezultatele căutării pentru zborurile Carpatair apar în funcție de disponibilitatea locurilor. Motorul de căutare al companiei avion.ro vă pune la dispoziție opțiunea +/- 3 zile, prin care puteți găsi cele mai mici tarife într-un interval de 3 zile înainte sau după data aleasă inițial de dvs . Puteți achiziționa biletul dumneavoastră de avion urmând simplii pași ai procedurii de rezervare.

Primire bilete de avion
După efectuarea cu succes a rezervării biletelor de avion Carpatair , veți primi un e-mail de confirmare cu numărul biletelor electronice și un SMS cu același număr si informațiile despre zborul dumneavoastră. Numărul biletului electronic împreună cu cartea de identitate sau pașaportul și viza ( în cazul în care e necesară), sunt tot ceea ce aveți nevoie să prezentați la check-in pentru a primi cardul de îmbarcare.

Informații referitoare la bagaje pentru Carpatair

Pasagerii posesori de bilete de avion Carpatair au dreptul la un bagaj de mână care nu poate depași greutatea de 5 kg și cu dimensiuni totale de până la 126 cm. Laptopul este de asemenea permis ca bagaj de mână.

Pentru toate zborurile Carpatair, în România și în străinătate, pasagerii la Economy Class pot transporta un bagaj de cală de până la 20 de kg gratuit, iar cei de la Business Class un bagaj de până la 30 de kg. Greutatea maximă admisă poate însă varia, în cazul în care zborul dvs include și o altă companie aeriană în afară de Carpatair .

Am dori insă să vă atragem atenția că maximul de kg permise depinde de itinerariu și de tipul de clasă ales. Pentru a vă asigura care este limita de bagaje permisă, după efectuarea rezervării dvs pe Avion.ro, veți putea verifica această informație accesând link-ul "verificați online rezervarea dvs». Acest link îl veți găsi în e-mailul cu biletele electronice.

Informații check-in Carpatair

Check-in-ul poate fi efectuat la ghișeele speciale Carpatair din aeroport. Pentru biletele de avion Carpatair internaționale, procedura de check-in este finalizată cu 45 de minute înaintea zborului, iar pentru cele interne cu 30 de minute înainte. În prezent, Carpatair vă oferă posibilitatea de check-in online pentru cursele cu plecare din România, Moldova, Ungaria și Ucraina ( în curând urmează să fie disponibil și pentru restul destinațiilor) și se efectuează cu maxim 24 de ore și minim 1 oră înainte de zbor.

Compania aeriană Carpatair, pentru a recompensa pasagerii fideli, a creat programul Carpatair Green Club. Cu acest serviciu puteți beneficia de diferite discounturi, sau chiar câștiga bilete de avion gratuite!

Ați cumpărat deja biete de avion cu Carpatair? Nu uitați să rezervați un hotel și să închiriați o mașină!