Wizz Air

Bilete de avion

Prezentare: Wizz Air

Wizz Air

Wizz Air este o linie aeriană low - cost cu sediul la aeroportul internațional Ferenc Liszt din Budapesta. Compania servește în general curse spre aeroporturi secundare ale marilor orașe pentru a reduce costurile și a oferi clienților prețuri mici. În 2011 Wizz Air a transportat peste 11 milioane de călători. Europa Centrală este principala piață a companiei. În România Wizz Air operează zboruri de pe aeroporturile din București Henri Coandă, Târgu Mureș, Cluj, Timișoara, Craiova și Arad. La momentul actual Wizz Air oferă zboruri spre 93 de destinații din 33 de țări.

Rezervați bilete cu Wizz Air

Rezervare bilete

Prin avion.ro puteți rezerva bilete de avion Wizz Air către toate destinațiile dorite, ușor și în același timp la cele mai mici prețuri de pe piață! Rezultatele căutării pentru zborurile Wizz Air apar în funcție de disponibilitatea locurilor. Motorul de căutare al companiei avion.ro vă pune la dispoziție opțiunea +/- 3 zile, prin care puteți găsi cele mai mici tarife într-un interval de 3 zile înainte sau după data aleasă inițial de dvs . Puteți achiziționa biletul dumneavoastră de avion urmând simplii pași ai procedurii de rezervare.

Primire bilete de avion

După efectuarea cu succes a rezervării biletelor de avion Wizz Air , veți primi un e-mail de confirmare cu numărul biletelor electronice și un SMS cu același număr si informațiile despre zborul dumneavoastră. Numărul biletului electronic împreună cu cartea de identitate sau pașaportul și viza ( în cazul în care e necesară), sunt tot ceea ce aveți nevoie să prezentați la check-in pentru a primi cardul de îmbarcare.

Informații referitoare la bagaje pentru Wizz Air

Politica de bagaje Wizz Air se conformează profilului low- cost al companiei care încearcă în mod constant să ofere cele mai bune prețuri clienților săi. Astfel fiecare pasager are dreptul la un singur bagaj de mână. Există două posibilități. Dacă bagajul are dimensiuni mai mici decât 42 x 32 x 25cm pasagerul îl poate lua gratuit în aeronavă. Dacă bagajul depășește aceste dimensiuni o taxă suplimentară ce variază în funcție de sezon și de durata călătoriei între 10 și 20 de euro este percepută. Dacă pasagerul dorește să transporte mai multe bagaje o poate face ca bagaj de cală. Acesta poate transporta cel mult 6 bagaje a maxim 32 kg fiecare însă pentru fiecare trebuie să plătească o taxă suplimentară, separată de prețul biletului de avion.

Informații check-in Wizz Air

Pentru a reduce costurile de operare și implicit costul biletelor de avion Wizz Air promovează efectuarea check-in-ului online. Clienții pot face check-in începând cu 14 zile și până la cu 3 ore înainte de data începerii zborului. Prin procedura de check-in online pasagerii primesc tichetul de îmbarcare pe care trebuie să-l printeze și cu care trebuie să se prezinte la poarta de îmbarcare cu cel puțin 40 de minute înaintea începerii zborului. 

Procedura de check-in la aeroport implică plata unei taxe suplimentare care variază între 10-20 euro în funcție de momentul când este efectuată. Este foarte important să aveți toate documentele pregătite și să nu depășiți dimensiunile maxim admise ale bagajului pentru a evita situații neplăcute ce pot merge până la pierderea zborului.

Ați cumpărat deja biete de avion cu Wizz Air? Nu uitați să rezervați un hotel și să închiriați o mașină!