Asigurare de călătorie

Airtickets24.com în colaborare cu Mondial Assistance, cea mai mare companie de asigurări de călătorie din lume, vă oferă posibilitatea de achiziționare a unui program de asigurare pentru viitoare dvs călătorie! Pentru a-l obține trebuie să urmați trei pași foarte simpli! Introduceți în câmpurile corespunzătoare ale motorului de căutare airtickets24.com/ro, țara de plecare precum și țara de destinație.

Asigurarea acoperă călătorii atât în Europa cât și în întreaga lume , datele pentru care doriți asigurarea, numărul de persoane și costul total al călătoriei (bilete de avion și cazare). Prin urmare, alegeți soluția ideală pentru dvs.

Există trei tipuri de asigurare: 1. programul de asigurare și îngrijire al călătorului, 2. programul de compensare 100% a sumei asigurate ca urmare a anulării călătoriei (din motive medicale) 3. programul de asigurare pentru închiderea pistei de schi din cauza lipsei de zăpadă, dar există și posibilitatea de combinare a celor 3. Plata se face doar cu un credit card, Visa sau Master. La finalizarea plății veți primi un email de confirmare care conține contractul de asigurare și condițiile corespunzătoare!

Pentru mai multe informații în legătură cu restricțiile de vârstă, limitări privind durata asigurării sau întrebări generale puteți contacta direct Centrul de relații clienți al societății Mondial + 40.31.811.0913.