România
Română
Euro (€)
Română
Avion.ro
bsxequfrzbsasxfefsceby
+40 31 810 77 48
 

Cumpără mai ieftin, câștigă mai mult

75% dintre zboruri la un preț mai mic decât tarifele GDS
Emite biletele astăzi fără depozit anterior.
Administrează rezervări fără cunoştinţe GDS
Plata cu cardul fără taxe de tranzacționare, sau în numerar mai târziu
Urmărește statisticile de performanță oricând on-line
Cum funcționează?
Puteți începe să câștigați imediat după ce vă înregistrați. De fiecare dată când vă conectați, veți vedea preţurile noastre mai scazute, comparativ cu orice alt canal. Pentru fiecare itinerar, veți vedea comisionul corespunzător înainte de a realiza tranzactia. Veți plăti pentru rezervare alegând metoda cea mai convenabilă pentru dvs. Comisionul dvs. se înregistrează și se va plăti lunar.
Cât de mult poți câștiga?
Împărţim profitul nostru cu tine. Fiecare rezervare va avea un comision diferit în funcție de itinerariu, compania aeriană și numărul de pasageri. Combinația prețurilor noastre scăzute și comisionul oferit definește veniturile dvs totale. Oferim o factură fără detalii legate de preţ, în cazul în care doriți să adăugați taxele dvs. de serviciu adiacent costurilor noastre.
Cum se extrage comisionul?
Oriunde aţi fi, aveţi posibilitatea de a obține comisionul câștigat prin transfer bancar în contul ales de dvs.
e-Travel SA este o agenție de turism online înființată în 2007 concentrându-se în principal pe zboruri. De atunci am avut o creștere semnificativă an după an. Până la sfârșitul anului 2014 vom ajunge la 1.250.000 de pasageri.

Țările în care agenţia e-Travel este prezentă

About_us_countries

About_us_cs
110
Agenți de relaţii cu clienţi
About_us_languages
9
Limbi

Negociem in mod constant pentru a maximiza fluxurile noastre de venituri, pentru a primi acces la tarife mai mici și a reduce costurile tranzacțiilor, în scopul de a oferi partenerilor nostri combinația cea mai convenabilă dintre un preț scăzut și un comision ridicat.

Ritmul anual de creștere al pasagerilor

About_us_growth

Efortul nostru continuu este îndreptat spre creșterea prezenței noastră on-line și maximizarea satisfacției partenerilor si clientilor nostri prin stăpânirea artei de Customer support/Relații cu clienții. În cel mai recent sondaj de satisfacție a clienților ne-a fost acordată o notă de 8,9 din 10.

Preţ mai bun ca rezultat a

About_us_pricing

Conținut
 • Folosirea serviciilor e-Travel SA este gratuită.
 • Veți avea acces la prețuri reduse dacă sunteți înregistrat ca Agent de Turism. Puteți începe să câștigați imediat ce ați finalizați procesul de înregistrare.
 • Sunteți eligibil pentru a beneficia de reducerile oferite pentru achizițiile de zboruri de pe site-ul nostru, doar dacă sunteți autentificat.
 • Valoarea corespunzătoare reducerii este vizibilă pe site pentru fiecare itinerariu.
 • Agentul de turism este responsabil în totalitate pentru actualizarea informațiilor de Contact și introducerea unor date valide.
 • Acest acord se va prelungi automat pentru fiecare an consecutiv, cu excepția întreruperii acestuia de oricare dintre părți.

Termenii și Condițiile Programului de Parteneriat cu Agenții de Turism

Acești Termeni și Condiții constituie un Acord legal (“Contract”) dintre Agentul de Turism (“Dvs”) și e-Travel SA (“Noi”). Vă rugăm să îl citiți cu atenție înainte de a folosi serviciul online, sau orice produs auxiliar sau derivat (“Serviciu”) oferit de e-Travel SA pentru dvs. În momentul apăsării butonului de “Înregistrare” sau folosirii Serviciului în orice fel, confirmați fie dvs. sau reprezentanții companiei dvs. că ați citit și ați înțeles acest acord legal, și acceptați obligațiile acestuia. Acest acord poate fi modificat în orice moment, necondiționat. În cazul în care nu sunteți de acord cu respectarea acestor Termeni și Condiții, sau orice amendamente ale acestora, vă rugăm să întrerupeți folosirea serviciilor imediat.
 1. Folosirea Serviciilor
  1. Folosirea serviciilor e-Travel SA este gratuită.
  2. e-Travel SA operează și controlează serviciile pe care vi le oferă discreție maximă.
  3. Conform acestui acord, e-Travel SA vă permite să accesați sistemul de rezervări diponibil pe orice site cu brand-ul e-Travel SA (“Site”), și să folosiți Serviciile pentru efectuarea serviciilor de voaiaj (“Rezervări”).
  4. Putem modifica Serviciile în orice moment, necondiționat, inclusiv, dar nefiind limitat de, suspendarea accesului la Servicii, informându-vă cu privire la suspendare prin email. Deoarece Noi vă permitem să folosiți Serviciile noastre, Dvs. sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții.
  5. Sunteți responsabil în totalitate pentru actualizarea informațiilor de Contact și introducerea unor date valide în secțiunea Informațiile Mele (extranet pentru Agenții de Turism) pentru a vă asigura că primiți la timp toate notificările trimise prin e-mail de către e-Travel SA.
 2. Restricții și activiăți ilicite
  1. Permisiunea dvs. de a folosi Serviciile menționate mai sus in Paragraful 1 este condiționată de respectarea acestui Acord și se supune următoarelor restricții:
   1. Trebuie să respectați toate legile și regulamentele când folosiți Serviciile oferite, și Serviciile nu se vor folosi în scopuri ilegale sau nelegitime;
   2. Nu veți folosi Serviciile în maniere care pot aduce prejudicii sau pagube companiei e-Travel SA, sau care pot afecta reputația companiei;
   3. Nu suntem responsabili pentru conținutul materialelor de pe site-urile Agenților de Turism, și nu suntem obligați să le cenzurăm sau să le verificăm;
   4. Nu aveți permisiunea de a șterge, schimba, manipula sau modifica în orice fel Serviciile sau componentele acestora;
   5. Folosirea Serviciilor de către dvs. nu va încălca drepturile unor terțe părți.
 3. Proprietatea e-Travel SA
  1. Toate drepturile de proprietate intelectuală, care includ dar nu se limitează la drepturile de autor (copyright, inclusiv drepturile de autor pentru programele de software), patente, marca înregistrată, sau numele companiei, drepturile de design, know-how, secrete comerciale sau drepturi de încredere în Serviciul (“Drepturile de Proprietate Intelectuală”) aparțin sau sunt sub licența e-Travel SA. Vă rugăm să luați la cunoștință că prin folosirea Serviciului, nu veți obține nici un drept sau nu aveți nici un interes asupra Serviciului sau Dreptului de Proprietate Intelectuală.
  2. Nu veți imita sau copia in nici un fel site-urile e-Travel SA (în general sau anumite caracteristici (noi), pagini, formulare compoziția sau aspectele site-ului).
 4. Compensații și Angajamente
  1. Sunteți de acord să despăguibiți e-Travel SA în întregime și în mod efectiv împotriva tuturor acțiunilor, plângerilor, acționărilor în justiție, costurilor, daunelor și cheluielilor (inclusiv, fără limitare, taxe legale), care pot apărea datărită folosirii Dvs. a Serviciului, inclusiv, fără limitare, furnizarea datelor sau copierea de către Dvs. a datelor care pot fi sau devin utilizate pe site-ul dvs. și care fac e-Travel SA răspunzător unei terțe părți.
  2. Toate disputele care apar între Dvs și Noi conform acestui Acord, vor fi rezolvate prin negocieri directe sau vor fi trimise pentru soluționare la locația acuzatului.
  3. Părțile nu vor avea angajamente cu privire la performanța improprie a obligațiilor, după cum urmează, în cazul în care au fost cauzate de circumstanțe dincolo de controlul rezonabil al Părților. Partea care nu poate să își îndeplinească obligațiile va informa cealaltă Parte de circumstanțele respective în scris în decurs de trei zile lucrătoare de la apariția acestor circumstanțe:
   1. În acest acord, următoarele circumstanțe vor fi considerate de forță-majoră: inundație, incendiu, cutremur și alte forțe a naturii, precum și război sau activități militare, adoptarea de către autoritățile guvernamentale a unor acte legale care cauzează erori în performanța obligațiilor acesot Acord.
 5. Reduceri
  1. Veți avea acces la prețuri reduse dacă sunteți înregistrat ca Agent de Turism.
  2. Deși Agenții de Turism sau acces la prețuri reduse în momentul în care sunt autentificați, e-Travel SA nu este obligată să ofere reduceri de preț pentru toate itinerariile.
  3. Sunteți eligibil pentru reduceri pentru zborurile achiziționate de pe Site, după și doar dacă sunteți autentificat.
 6. Aganjamentele Mutuale
  1. e-Travel SA se angajează să vă emită bilete electronice pentru Rezervările pe care Dvs. le faceți pe Site, indiferent de metoda de plată aleasă. Orice rezervare trebuie să fie emisă pentru îndeplinirea obligațiilor de transport de către Compania Aeriană.
  2. În cazul anulării Rezervării (în întregime sau parțial) suma rambursabilă va fi calculată în funcție de ratele, regulile tarifare și instrucțiunile primite în scris de la Companiea Aeriană.
 7. Taxare
  1. Agentul de Turism este un contractant independent pentru toate scopurile și va fi responsabil și răspunzător pentru plata propriilor taxe, contribuțiilor sociale și tuturor chestuinilor legate de alte taxe.
  2. În cazul scutirii de anumite taxe prevăzute prin lege, ambele părți acceptă să urmeze procedurile conform legii.
 8. Comunicare
  1. Trebuie să actualizați Datele Dvs. de Contact deoarece acestea vor fi folosite pentru a vă informa legat de orice amendament cu privire la rezervare (ex: modificări de program, anulări de zboruri, etc). Dvs. vă asumați responsabilitatea de a informa Pasagerul cu privire la orice modificări ale itinerariului.
  2. În cazul în care Pasagerul ne contactează direct și solicită orice modificare a Rezervării, vom soluționa solicitarea.
 9. Confidențialitate
  1. Condițiile acestui Acord și documentele cu privire la performanța Acordului sunt confidențiale și nu vor fi divulgate unor terțe părți.
 10. Durată
  1. Acest acord intră în vigoare în momentul Înregistrării.
  2. Acest acord se prelungi automat pentru fiecare an consecutiv, cu excepția în care va fi întrerupt de oricare dintre părți.
 11. Întrerupere
  1. e-Travel SA poate întrerupe în orice moment acest Acord prin înștiințarea Dvs. După întreruperea acestui Acord nu veți mai avea dreptul de a folosi Serviciul și toate condițiile din paragraful 1 vor înceta.
  2. Puteți finaliza acest Acord în orice moment, încetând folosirea ulterioară a Serviciilor Noastre. Întreruperea acestui acord de către Dvs. va fi fără orice fel de prejudicii asupra drepturilor și soluțiilor e-Travel SA, indiferent de motivul scindării acestui Acord de către Dvs. înainte de terminare.
1
Autentificare

Sign_in

2
Alege zborul

Choose_your_flight

3
Completați detaliile

Select_passengers_and_details

4
Alege metoda de plată

Select_payment_method

5
Confirmarea rezervării

Reservation_confirmation

Search_form

Calendar_view

Filters

Clienţii mei

My_customers

Alertele Mele de Preț

My_price_alerts