pdf print

Protecţie în caz de anulare


Avion vă recomandă să vă faceţi o protecţie în caz de anulare când faceţi rezervarea.

Veţi fi rambursat dacă nu puteţi călători din motive rezonabile pentru că dumneavoastră, partenerul de călătorie sau o rudă apropiată suferă de o afecţiune acută, are un accident sau decedează. În acest context "rudă apropiată" înseamnă soţul, soţia, copiii, nepoţii, fraţii sau surorile, părinţii, bunicii sau socrii sau o persoană cu care convieţuieşte în cuplu persoana asigurată, sau unul din partenerii de călătorie din rezervare. Afecţiunile acute se referă la afecţiuni despre care nu aţi ştiut, nu aţi avut cum să ştiţi sau ar fi trebuit să nu ştiţi la momentul organizării călătoriei. Incidentul trebuie să poată fi dovedit printr-un certificat medical valabil pentru Avion. Există anumite excepţii când protecția în caz de anulare nu este valabilă.

Contactaţi-ne

  • Protecția în caz de anulare este achiziționată la momentul rezervării.
  • Anularea trebuie făcută cu maxim două ore înainte de plecare. Nu se rambursează dacă anulaţi mai târziu.
  • Protecţie în caz de anulare este valabilă doar împreună cu certificatul medical Avion şi ne va fi transmisă în cinci zile de la anulare. Certificatul medical trebuie să fie completat de un doctor afiliat Oficiului de Asigurări Sociale şi trebuie să conţină numele, telefonul de contact şi ştampila doctorului. O copie a documentului de identitate a doctorului trebuie ataşat dacă nu există ştampilă. Certificatul medical trebuie să indice data examinării, rezultatele examinării, diagnosticul şi faptul că nu puteţi călători. Doctorul trebuie să utilizeze certificatul medical Avion: acesta este singurul tip de certificat medical pe care îl acceptăm. Certificatul medical trebuie tipărit de un terţ independent pentru a fi valabil.
    Descărcaţi certificatul medical aici »
    Pentru a trimite certificatul medical, faceţi clic aici.
  • Rambursarea nu va fi procesata prin produsul Protecției in caz de anulare dacă nu vă prezentați la timp pentru călătoria dvs. sau dacă aveți documente incorecte care înseamnă că nu puteți / nu aveți voie să călătoriți.
  • Se va percepe o taxă administrativă de 45 EUR per persoană în cazul unei anulări acoperite de protecției la anulare.
  • Suma maximă plătibilă în caz de anulare pe baza unei protecției de anulare este de 2500 EUR per persoană şi/sau 5000 EUR per călătorie.

Aflaţi mai multe informații despre condiţii aici »

Termeni si Conditii Generale - Protecţie în caz de anulare

Header
Subject
Body
Footer