Noi ne ocupăm de toate cazurile în ordinea în care le primim și vă vom informa imediat ce vom avea o actualizare în cazul dumneavoastră.


Timpii de manipulare pentru unele cereri și la unele companii aeriene sunt în prezent estimați la cel puțin 6-8 săptămâni în cazul în care nu se referă la un zbor din viitorul apropiat. În funcție de întârzierile de la companiile aeriene, plata unei rambursări poate dura între 2 și 8 săptămâni și chiar mai mult, în cazuri extreme.


Vă rugăm să citiți următoarele înainte de a ne contacta:


Pentru a verifica starea zborurilor dumneavoastră, vă recomandăm să verificați direct pe site-ul companiei aeriene înainte de a ne contacta.

De asemenea, verificați site-ul lor pentru a vedea dacă permit rambursări sau modificări, deoarece unele companii aeriene au încetat să mai ofere rambursări în numerar pentru zborurile anulate. În schimb, acestea oferă alternative, cum ar fi vouchere sau posibilitatea de a reface rezervarea.


Vă rugăm să înțelegeți că timpii de așteptare pot fi mai lungi decât în mod normal.


Dacă aveți o solicitare activă la serviciul pentru clienți, vă rugăm foarte mult să nu sunați sau să trimiteți e-mail din nou, deoarece nu veți face decât să lungiți cozile de așteptare.


În toate cazurile, puteți apela, de asemenea, la compania aeriană pentru asistență în legătură cu cererea dumneavoastră. Aceștia sunt obligați să vă asiste în cazurile în care v-au anulat zborul, chiar dacă v-ați cumpărat biletele folosind o agenție de turism.


În ceea ce privește anulările rezervării:


Dacă nu ați primit de la noi un e-mail de anulare a zborului cu 72 de ore înainte de plecare și nu doriți să călătoriți cu biletul dumneavoastră, vă rugăm să contactați compania aeriană pentru a anula biletul.